.

.

Friday, 1 September 2017

Selamat Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum warga pembaca blog ombin. Sebelum tu nak ucapkan selamat hari raya Aidiladha buat semua teman2 serta kaum Muslim di seluruh dunia.

Maaf dipinta andai sebelum ni ada entry admin yang menyinggung perasaan warga pembaca blog ombin.

Untuk keluarga di kampung, Ombin minta maaf banyak2 sebab tak dapat balik raya kali ni. Insyallah moga tahun depan ombin dapat balik.

Hari ni ombin jalan2 je dengan member Sambil2 tu shopping dekat Aeon Permas Jaya. Minum2 dekat Old Town White Coffee

READ MORE- Selamat Hari Raya Aidiladha

Thursday, 31 August 2017

black Canyon Coffee lagi

Hari ni sempena sambutan Hari Merdeka kali yang ke 60 buat negara kita Malaysia.  ombin hari ni lepak2 dekat Aeon Tebrau dan makan dekat Black Canyon Coffee. 

READ MORE- black Canyon Coffee lagi

Selamat Hari Merdeka

Assalamualaikum
Hai semua, di sini Ombin ingin mengucapkan selamat hari merdeka buat semua warga pembaca blog ombin.

Hari ni 31 Ogos 2017 merupakan hari kemerdekaan negara kita yang ke 60 tahun.

Di kesempatan ini juga ombin mengucapkan tahniah buat kontinjen negara kita yang berjaya dalam sukan sea dengan kedudukan ranking 1 dengan 145 pingat emas.

READ MORE- Selamat Hari Merdeka

Friday, 11 August 2017

Bersantai di Infinity Pool The Face Suites Platinum

Hari ni ombin menghinap dekat The Face Suites Platinum yang letaknya dekat Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur.

READ MORE- Bersantai di Infinity Pool The Face Suites Platinum

Wednesday, 9 August 2017

Dobi

Malam ni berdobi dulu. Lama dah tak berdobi. Dah nak 3 minggu tak basuh baju.

So malam ni basuh juga la akhirnya. Nasib baik T-shirt ombin banyak. So tak la risau sangat even lama tak basuh baju pun.

Lepas berdobi kita singgah la dulu makan dekat Restoran.

READ MORE- Dobi

Saturday, 29 July 2017

KFC Time

hari ni hari boring buat admin. Tak tau nak buat apa Kat rumah. Maklum la cuti 2 hari sabtu dan ahad.

Dah boring layan game Hay Day dari pagi sampai ke petang. Menghadap laptop tak sudah2. So baik kita pergi makan KFC dekat KFC bandar Seri alam.  Dapat juga sejuk2 kan badan.

Jawabnya seorang je makan. Time takde teman kali ni. Tak kesah la mak pecah yang penting hilang rasa boring aku.

READ MORE- KFC Time

Monday, 24 July 2017

Mengeteh kita

Malam ni Ombin ngeteh dekat Tasek Curry House. Order Teh C dan 2 roti kosong. Lagi Order satay ayam 5 cucuk.

READ MORE- Mengeteh kita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...