.

.

Monday, 10 July 2017

Tukar Bingkai Cermin Mata

Semalam sangat2 menyedihkan. Sedih kenapa agaknya?  Mana tak sedihnya cermin mata yang selama ini ombin bawa mengembara telah melabuhkan tirainya semalam apabila bingkai sebelah kanan patah.

Cermin mata ini la yang banyak membawa ombin mengembara ke serata negara2 di dunia.

Kalau tak silap ombin,  cermin mata ini ombin beli pada tahun 2012. GUYS....  5 tahun yang lalu engkau....
Sedih nya.....

Hari ini ombin pergi kedai cermin mata yg memang favorite ombin. Nasib baik dia kenakan ombin Rm120 je. Cermin nya ombin tak tukar tau.  Sebab bulan May 2017 tadi baru tukar kanta. So tukar bingkai je la.

READ MORE- Tukar Bingkai Cermin Mata

Sunday, 9 July 2017

Selamat Hari Jadi

Salam guys...
Semalam 8 July 2017 bersamaan hari sabtu ombin sambut birthday.

Yang sedihnya ombin sambut seorang. Biasanya kalau Kat kampung mesti best sambut dengan family. Anak2 saudara semua ada.  Tapi apakan daya kita ni merantau.

Apa pun terima kasih kepada semua kawan2 yang dah wish happy birthday kat ombin dalam facebook. Thanks you semua nya.

Semalam ombin cuma makan McDonald's je dekat area Seri alam,  Masai.

READ MORE- Selamat Hari Jadi

Saturday, 1 July 2017

Jalan2 Dekat Woodlands Waterfront

Salam pa ma kalasahan ku.  Adlau ini nag panau2 bah aku pa Woodlands Waterfront da Singapore.

Adlau ini pitca 1 sin bulan July 2017 na kita. Dih na agad pag ka nanaman in biyulanan atawa patahunan bihayaun ini.

In Woodlands Waterfront ini amun in nag a'alup iban sin bandar Johor Bahru. Kitaah biah sin ha pattah ku yan.

READ MORE- Jalan2 Dekat Woodlands Waterfront

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...